AFA iDertosa
<< Tornar

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

El Consell Comarcal del Baix Ebre, l’Associació d’Empresaris, la Cambra de comerç i diverses empreses del territori inverteixen en talent i fan possible l’ampliació del ventall formatiu a les Terres de l’Ebre.


Avui dia 31 d’agost de 2020 ha tingut lloc l’acte de constitució de la Fundació que engendra els Estudis de Batxillerat Internacional a l’institut Dertosa. Aquests estudis d’aprofundiment del currículum i metodologia activa condueixen a una titulació de prestigi internacional que supervisa, avalua i atorga l’International Baccalaureate Organization (IBO), amb seu a Suïssa.

El Patronat de la Fundació com a òrgan representatiu agrupa representants d’estaments públics i privats: Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre, Consell Comarcal del Baix Ebre, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, l’AECE (Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre) i AFA (Associació de Famílies), així com els representants del propi institut Dertosa, impulsor del projecte.

Paral·lelament han contribuït activament a la Fundació algunes empreses del territori. Aquesta aposta pel talent de la joventut ebrenca representa un punt d’inflexió quant a oportunitats d’èxit en les etapes superiors.

Les empreses que han fet aportacions socials a la Fundació són:
  • ERCROS
  • Faura Sanmartin Advocats & Economistes
  • JABIL
  • Sorolla Bacallaners
  • FRUPINSA
  • SETMANARI L’EBRE, S.L.
  • L’EBRE TELEVISIÓ, S.L.
  • VINYES ASSESSORS, S.L.
  • Mora Botigues de Moda, S.L.
  • Faiges, S.L
  • Calzados Adam, S.A.
  • La Hispano de Fuente en Segures S.A.
  • EBREQUALITAT
  • CANAL 21
  • ESPORTS FEVI
També han aportat aportat capital social:
  • Consell Comarcal del Baix Ebre
  • Cambra de Comerç de Tortosa
  • Associació d’Empresaris de les comarques de l’Ebre
La implementació del Batxillerat Internacional a l’institut Dertosa suposarà diversos beneficis per a la comunitat del territori, entre els quals cal destacar els següents:
  • Permetre, a aquelles famílies que n’estiguen interessades, la possibilitat d’accedir a uns estudis reconeguts internacionalment sense necessitat d’haver de marxar fora.
  • Potenciar l’arribada d’estudiants d’altres zones.
  • Facilitar la detecció de talent entre els alumnes de batxillerat per part de la societat ebrenca, cosa que pot facilitar el seu seguiment i posterior retorn al territori.
  • Fomentar entre els estudiants i la societat que els envolta els atributs del perfil de la comunitat educativa que impulsa l’IBO: persones indagadores, formades i instruïdes, pensadores, bones comunicadores, íntegres, de mentalitat oberta, solidàries, audaces, equilibrades i reflexives.
En aquest context, els objectius de la Fundació privada per als estudis internacionals Dertosa seran potenciar el contacte entre l’INS Dertosa (seu i organitzador dels estudis) i la societat que els acull.



Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

Sopar pedagògic Festa de primavera

Calendari de Portes obertes Cicles i Batxillerat

Ha acabat l'ESO i ara què? Acompanyem els nostres fills i filles a triar futur

Les noves ponderacions per al curs 2020-2021

L'escola de cuina participa al FESTAST 2019

Saló de l'Ensenyament, Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona

Concurs d'il·lustració St Jordi 2019

Jornades de portes obertes i informació BAT Internacional

Xerrada: Estereotips de gènere. Des-Construïm una perspectiva diferent de veure'ls

Premis de Recerca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

Visita al Circuit de Catalunya i al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa

Conferència de Lluís Miralles: Acceleradors de partícules i les seves aplicacions

Jornada de portes obertes ESO

Recollida de títols d'ESO i BAT

Sol·licitud d'ajuts per desplaçament

Actes de la festivitat de Sant Tomàs

Butlletí Família i Escola (gener 2019)

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies