AFA iDertosa
<< Tornar

27 de setembre, vaga general estudiants

27 de setembre de 2019

Benvolgudes famílies

Els informem que el proper divendres 27 de setembre el sindicat d’estudiants ha convocat una vaga general estudiantil, i que, una vegada reunit el consell de delegats del centre, el nostre alumnat ha decidit secundar.

Els informem que, d’acord amb les NOFC del nostre institut i amb l’article 24.2 del DECRET 102/2010, de 3 d’agost, d’autonomia dels centres educatius:

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot fer vaga i, per tant la no assistència a classe serà considerada com a falta.

L’alumnat de 3r i 4rt d’ESO necessita de l’autorització de la família per a poder fer vaga. Aquesta autorització ha de ser lliurada al tutor/a abans del dia de la vaga. Sense l’autorització la no assistència a classe serà considerada com a falta.

L’alumnat menor d’edat de batxillerat i de cicles formatius ha de justificar la no assistència a classe per haver exercit el dret a vaga.


Atentament

L’equip directiu


Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

Sopar pedagògic Festa de primavera

Calendari de Portes obertes Cicles i Batxillerat

Ha acabat l'ESO i ara què? Acompanyem els nostres fills i filles a triar futur

Les noves ponderacions per al curs 2020-2021

L'escola de cuina participa al FESTAST 2019

Saló de l'Ensenyament, Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona

Concurs d'il·lustració St Jordi 2019

Jornades de portes obertes i informació BAT Internacional

Xerrada: Estereotips de gènere. Des-Construïm una perspectiva diferent de veure'ls

Premis de Recerca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

Visita al Circuit de Catalunya i al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa

Conferència de Lluís Miralles: Acceleradors de partícules i les seves aplicacions

Jornada de portes obertes ESO

Recollida de títols d'ESO i BAT

Sol·licitud d'ajuts per desplaçament

Actes de la festivitat de Sant Tomàs

Butlletí Família i Escola (gener 2019)

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies