AFA iDertosa

NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS

 Dimarts 1 de març a les 18:30 "UN VIATGE DE BLANCS"



Activitat organitzada per l'AFA Dertosa i l'Escola d'Hosteleria Institut Dertosa.
Inscripcions a : gestio@afadertosa.cat
Preu: soci AFA 20€, no soci: 23€

UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES

ORGANITZA: Escola d'Hosteleria Institut Dertosa 

Dimarts 22 de febrer de 18:30 a 20:00h.
Inscripcions: gestio@afadertosa.cat o bé al 977501310








Curs de torrons i dolços de Nadal

 Per a preparar les festes de Nadal curs de torrons i dolços

El professor del cicle de Pastisseria Sergio Màrquez oferirà el proper dimecres 1 i dijous 2 de desembre (els 2 dies inclosos) un curs.

HORARI: de 16h a 20h
LLOC: Obrador de l'Escola d'Hosteleria Institut Dertosa
INSCRIPCIONS: A la cafeteria del centre fins al divendres 26 de novembre (imprescindible per cofirmar plaça)
PREU: 25€
PLACES: 15

Sopar pedagògic Festa de primavera

Dimecres 24 d'abril, a les 19:00 h






 
Sopar fred a peu dret

El restaurant pedagògic de l’Institut Dertosa i l’AFA organitzen un sopar fred am 5 tastos més postre maridat amb cerveses artesanes. Cuinat i servit per l’alumnat dels cicles formatius del centre.

  • Dia: dimecres 24 d’abril
  • Hora: 19:00 h
  • Lloc: Si el temps acompanya, el tast serà al pati. En cas contrari al restaurant
  • Donatiu: 15 €
  • Aforament limitat: imprescindible confirmar abans del 10 d’abril
  • Inscripcions: gestio@afadertosa.cat

Us hi esperem!!!


L'escola de cuina participa al FESTAST 2019

Diumende 24 de març d'11:30 a 21:30, al Pavelló Firal





 

Torrons elaborats per l'Escola d'Hoteleria Institut Dertosa

Comandes de pastisseria pedagògica 



Aquesta setmana no tindrem botiga pedagógica perquè dijous i divendres tenim festa.

Però com s’arrimen els Nadals tenim el nostre alumnat practicant amb els torrons i us fem saber que ja podeu encarregar la vostra caixa.

Enguany constarà de 6 barretes variades entre xocolata, natanous i iema cremada. El preu será de 12 € i en podreu reservar una per persona, realitzant llista d’espera si en voleu més, per si ens en sobren algunes caixes.

Podeu fer la reserva trucant al 977.501.310 o enviant un correu a cicles@insdertosa.cat


Encàrrec de panellets pedagògics

Recollida el 30 i 31 d'octubre a partir de les 11:00 h



Benvolgudes famílies

L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Dertosa realitza elaboracions de pastissets per Tots Sants i es posen a la venda per encàrrec.

Si us interessa, ja podeu encarregar la vostra caixa de panellets pedagògics al correu electrònic iesjbau@gmail.com o al telèfon 977501310.

Pesarà uns 800 gr i costarà entre 12 i 15€.

Els podeu recollir els dimarts i dimecres a partir de les 11:00 h a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.

Salutacions.


Escola d'hoteleria: Elaboracions per al 20 d'octubre




 

Encàrrec de pastisseria pedagògica


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 10 de febrer.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Eulàlia Cabrera, classificada per al concurs Premio Promesas de la Alta cocina

Conill integral amb vermut i curri



 
Eulàlia Cabrera, alumna del I.E.S Joaquín Bau, ha estat classificada per a la V Edició del Premio Promesas de alta cocina de Le Cordon Bleu de Madrid.

Al web on s'exibeixen les receptes dels 50 candidats preseleccionats per l'organització, es poden veure els víedos de cadascuna de les elaboracions que han fet aquestes promeses amb un ingredient comú, el conill.


Aquesta web permet exercir el vot del públic en general actuant com jurat popular i suposarà un 15% de la valoració total de cada candidat, sempre que les votacions del jurat de xefs situïn a dit candidat en una de les 25 primeres posicions en la llista de qualificacions.

Us animem a veure el vídeo i a participar de la votació. És molt senzill només s'han de seguir aquests passos:
 
  1. Anar al web: https://premium.easypromosapp.com/entries/310744
  2. Buscar "Eulàlia"
  3. Mirar el vídeo "Conill integral amb vermut i curri" (segur que us agrada)
  4. Prémer el botó "votar"

El teu vot pot ajuda-la a estar més a prop de la final!


Felicitats Eulàlia.

1 al 10 de 32
1234
Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2022-23

"Eines pràctiques contra l'assetjament escolar"

Talent Jove 22-23. Física i Matemàtiques per a estudiants de Batxillerat

Formació salut mental infanto-juvenil per familiars

XERRADA ONLINE: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

PORTES OBERTES ESO

Convocatòria del concurs de la portada de l'anuari 2021/2022

NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS

UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES

Xerrada informativa sobre el web UNPORTAL

Xerrada: EL COS, ADOLESCÈNCIA, FACTORS DE RISC I MITES EN L'ALIMENTACIÓ

Taller Webinar: Acompanyar la sexualitat dels i les adolescents. A càrrec d'Anna Salvia

Curs de torrons i dolços de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA

Acte d'entrega d'orles als alumnes de l'Institut Dertosa 2020-2021

WEBINAR: Gestió de casos COVID-19 als Centres Educatius

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA ANUARI 2020/2021

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies