AFA iDertosa

Sopar pedagògic Festa de primavera

Dimecres 24 d'abril, a les 19:00 h






 
Sopar fred a peu dret

El restaurant pedagògic de l’Institut Dertosa i l’AFA organitzen un sopar fred am 5 tastos més postre maridat amb cerveses artesanes. Cuinat i servit per l’alumnat dels cicles formatius del centre.

  • Dia: dimecres 24 d’abril
  • Hora: 19:00 h
  • Lloc: Si el temps acompanya, el tast serà al pati. En cas contrari al restaurant
  • Donatiu: 15 €
  • Aforament limitat: imprescindible confirmar abans del 10 d’abril
  • Inscripcions: gestio@afadertosa.cat

Us hi esperem!!!


L'escola de cuina participa al FESTAST 2019

Diumende 24 de març d'11:30 a 21:30, al Pavelló Firal





 

Torrons elaborats per l'Escola d'Hoteleria Institut Dertosa

Comandes de pastisseria pedagògica 



Aquesta setmana no tindrem botiga pedagógica perquè dijous i divendres tenim festa.

Però com s’arrimen els Nadals tenim el nostre alumnat practicant amb els torrons i us fem saber que ja podeu encarregar la vostra caixa.

Enguany constarà de 6 barretes variades entre xocolata, natanous i iema cremada. El preu será de 12 € i en podreu reservar una per persona, realitzant llista d’espera si en voleu més, per si ens en sobren algunes caixes.

Podeu fer la reserva trucant al 977.501.310 o enviant un correu a cicles@insdertosa.cat


Encàrrec de panellets pedagògics

Recollida el 30 i 31 d'octubre a partir de les 11:00 h



Benvolgudes famílies

L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Dertosa realitza elaboracions de pastissets per Tots Sants i es posen a la venda per encàrrec.

Si us interessa, ja podeu encarregar la vostra caixa de panellets pedagògics al correu electrònic iesjbau@gmail.com o al telèfon 977501310.

Pesarà uns 800 gr i costarà entre 12 i 15€.

Els podeu recollir els dimarts i dimecres a partir de les 11:00 h a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.

Salutacions.


Escola d'hoteleria: Elaboracions per al 20 d'octubre




 

Encàrrec de pastisseria pedagògica


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 10 de febrer.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Eulàlia Cabrera, classificada per al concurs Premio Promesas de la Alta cocina

Conill integral amb vermut i curri



 
Eulàlia Cabrera, alumna del I.E.S Joaquín Bau, ha estat classificada per a la V Edició del Premio Promesas de alta cocina de Le Cordon Bleu de Madrid.

Al web on s'exibeixen les receptes dels 50 candidats preseleccionats per l'organització, es poden veure els víedos de cadascuna de les elaboracions que han fet aquestes promeses amb un ingredient comú, el conill.


Aquesta web permet exercir el vot del públic en general actuant com jurat popular i suposarà un 15% de la valoració total de cada candidat, sempre que les votacions del jurat de xefs situïn a dit candidat en una de les 25 primeres posicions en la llista de qualificacions.

Us animem a veure el vídeo i a participar de la votació. És molt senzill només s'han de seguir aquests passos:
 
  1. Anar al web: https://premium.easypromosapp.com/entries/310744
  2. Buscar "Eulàlia"
  3. Mirar el vídeo "Conill integral amb vermut i curri" (segur que us agrada)
  4. Prémer el botó "votar"

El teu vot pot ajuda-la a estar més a prop de la final!


Felicitats Eulàlia.

Encàrrec de pastisseria pedagògica


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 3 de febrer.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Encàrrec de pastisseria pedagògica


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria per aquests dies de resaca nadalenca i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 20 de gener.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Encàrrec de passtisseria nadalenca


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria per a les festes nadalenques i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el dia 16 de desembre.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de sachers de nadal, stollen, polvorons i tortell de reis, de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres 16, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

1 al 10 de 30
123
Comandes de llibresEl meu compte

Enllaços


Notícies recents

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

Sopar pedagògic Festa de primavera

Calendari de Portes obertes Cicles i Batxillerat

Ha acabat l'ESO i ara què? Acompanyem els nostres fills i filles a triar futur

Les noves ponderacions per al curs 2020-2021

L'escola de cuina participa al FESTAST 2019

Saló de l'Ensenyament, Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona

Concurs d'il·lustració St Jordi 2019

Jornades de portes obertes i informació BAT Internacional

Xerrada: Estereotips de gènere. Des-Construïm una perspectiva diferent de veure'ls

Premis de Recerca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

Visita al Circuit de Catalunya i al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa

Conferència de Lluís Miralles: Acceleradors de partícules i les seves aplicacions

Jornada de portes obertes ESO

Recollida de títols d'ESO i BAT

Sol·licitud d'ajuts per desplaçament

Actes de la festivitat de Sant Tomàs

Butlletí Família i Escola (gener 2019)

Xerrada informativa UNPORTAL

Inscripció de voluntaris als World Sports Game 2019

Jornades de solidaritat amb els presos polítics a l'Institut Dertosa

Canvi de nom de l'AMPA: AFA iDertosa

Torrons elaborats per l'Escola d'Hoteleria Institut Dertosa

Tast de còctels amb maridatge

Presentació de candidatures i participació en les eleccions del Consell Escolar

Encàrrec de panellets pedagògics

Assemblea General Ordinària de l'AMPA curs 2018-19

Vaga d'estudiants

Tornen les elaboracions de cuina

Carnet Bus Estudiants Curs 2018-19

Recollida de claus de les guixetes

Horari inici de curs

Recollida de llibres usats

Comanda i recollida de claus de guixetes

Recollida ecoBooks i Ajut a les comandes

Informació del Projecte de Reutilització de llibres

Preinscipció Batxillerat i Formació Professional

Enquesta que pregunta a famílies i docents: EDUBAROMETRE

Campanya Ciberassetjament Zero

Fes-te soci de l'AMPA

Pressupostos participatius

Xerrada Salut i Escola

Vaga d'estudiants

Festa de la Primavera: tast maridadge amb tapes vins i cervesa

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies