NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS
19/02/2022
Dimarts 1 de març a les 18:30 "UN VIATGE DE BLANCS"
Activitat organitzada per l'AFA Dertosa i l'Escola d'Hosteleria Institut Dertosa.
Inscripcions a : gestio@afadertosa.cat
Preu: soci AFA 20€, no soci: 23€
UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES
15/02/2022
ORGANITZA: Escola d'Hosteleria Institut Dertosa
Dimarts 22 de febrer de 18:30 a 20:00h.
Inscripcions: gestio@afadertosa.cat o bé al 977501310
Curs de torrons i dolços de Nadal
22/11/2021
Per a preparar les festes de Nadal curs de torrons i dolços
El professor del cicle de Pastisseria Sergio Màrquez oferirà el proper dimecres 1 i dijous 2 de desembre (els 2 dies inclosos) un curs.
HORARI: de 16h a 20h
LLOC: Obrador de l'Escola d'Hosteleria Institut Dertosa
INSCRIPCIONS: A la cafeteria del centre fins al divendres 26 de novembre (imprescindible per cofirmar plaça)
PREU: 25€
PLACES: 15
Sopar pedagògic Festa de primavera
08/04/2019
Dimecres 24 d'abril, a les 19:00 h
Sopar fred a peu dret
El restaurant pedagògic de l’Institut Dertosa i l’AFA organitzen un sopar fred am 5 tastos més postre maridat amb cerveses artesanes. Cuinat i servit per l’alumnat dels cicles formatius del centre.
- Dia: dimecres 24 d’abril
- Hora: 19:00 h
- Lloc: Si el temps acompanya, el tast serà al pati. En cas contrari al restaurant
- Donatiu: 15 €
- Aforament limitat: imprescindible confirmar abans del 10 d’abril
- Inscripcions: gestio@afadertosa.cat
Us hi esperem!!!
L'escola de cuina participa al FESTAST 2019
20/03/2019
Diumende 24 de març d'11:30 a 21:30, al Pavelló Firal
Torrons elaborats per l'Escola d'Hoteleria Institut Dertosa
03/12/2018
Comandes de pastisseria pedagògica
Aquesta setmana no tindrem botiga pedagógica perquè dijous i divendres tenim festa.
Però com s’arrimen els Nadals tenim el nostre alumnat practicant amb els torrons i us fem saber que ja podeu encarregar la vostra caixa.
Enguany constarà de 6 barretes variades entre xocolata, natanous i iema cremada. El preu será de 12 € i en podreu reservar una per persona, realitzant llista d’espera si en voleu més, per si ens en sobren algunes caixes.
Podeu fer la reserva trucant al 977.501.310 o enviant un correu a cicles@insdertosa.cat
Encàrrec de panellets pedagògics
26/10/2018
Recollida el 30 i 31 d'octubre a partir de les 11:00 h
Benvolgudes famílies
L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Dertosa realitza elaboracions de pastissets per Tots Sants i es posen a la venda per encàrrec.
Si us interessa, ja podeu encarregar la vostra caixa de panellets pedagògics al correu electrònic
iesjbau@gmail.com o al telèfon
977501310.
Pesarà uns 800 gr i costarà entre 12 i 15€.
Els podeu recollir els dimarts i dimecres a partir de les 11:00 h a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
Salutacions.
Escola d'hoteleria: Elaboracions per al 20 d'octubre
17/10/2017
Encàrrec de pastisseria pedagògica
07/02/2017
L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 10 de febrer.
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
Eulàlia Cabrera, classificada per al concurs Premio Promesas de la Alta cocina
02/02/2017
Conill integral amb vermut i curri
Eulàlia Cabrera, alumna del I.E.S Joaquín Bau, ha estat classificada per a la
V Edició del Premio Promesas de alta cocina de Le Cordon Bleu de Madrid.
Al web on s'exibeixen les receptes dels 50 candidats preseleccionats per l'organització, es poden veure els víedos de cadascuna de les elaboracions que han fet aquestes promeses amb un ingredient comú, el conill.
Aquesta web permet exercir el vot del públic en general actuant com jurat popular i suposarà un 15% de la valoració total de cada candidat, sempre que les votacions del jurat de xefs situïn a dit candidat en una de les 25 primeres posicions en la llista de qualificacions.
Us animem a veure el vídeo i a participar de la votació. És molt senzill només s'han de seguir aquests passos:
- Anar al web: https://premium.easypromosapp.com/entries/310744
- Buscar "Eulàlia"
- Mirar el vídeo "Conill integral amb vermut i curri" (segur que us agrada)
- Prémer el botó "votar"
El teu vot pot ajuda-la a estar més a prop de la final!
Felicitats Eulàlia.