AFA iDertosa
<< Tornar

Informació del Projecte de Reutilització de llibres

Reunió informativa: 5 de juliol de 2018 a les 20h

 



Aquest curs l’AMPA, conjuntament amb la direcció del centre continuarà oferint el Projecte de Reutilització de llibres de text per a ESO i BAT amb l'empresa IDDINK, que tan bons resultats està donant. Els avantatges que ofereix són l'increment de la responsabilitat i conscienciació en la preservació del medi ambient.

Per als CICLES FORMATIUS, encara que els llibres no entren en el Projecte de Reutilització de llibres, també els oferim la possibilitat de comprar-los per Internet a la mateixa empresa per obtenir un descompte i facilitar tot el procés de compra i el servei de enviament de comandes a domicili.

Podeu consultar els següents links on s'explica tot el procés amb vídeos informatius:


Adjuntem PDFs amb la carta informativa i el com comprar els llibres.

També adjuntem un full on s’informa de com fer la comanda i el seu pagament, tot i que us animem a assistir a la reunió informativa per als que no coneixeu aquest Projecte de Reutilització de llibres:


REUNIÓ INFORMATIVA
DIA: 05/07/2018
HORA: 20h


Cordialment,
L’AMPA i la Direcció de l’Institut Dertosa


Comandes de llibresEl meu compte

Enllaços


Notícies recents

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introdu√Įx la iniciaci√≥ a l'skate a l'educaci√≥ f√≠sica dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCI√ď DE BATXILLERAT

Sopar pedagògic Festa de primavera

Calendari de Portes obertes Cicles i Batxillerat

Ha acabat l'ESO i ara què? Acompanyem els nostres fills i filles a triar futur

Les noves ponderacions per al curs 2020-2021

L'escola de cuina participa al FESTAST 2019

Saló de l'Ensenyament, Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona

Concurs d'il·lustració St Jordi 2019

Jornades de portes obertes i informació BAT Internacional

Xerrada: Estereotips de g√®nere. Des-Constru√Įm una perspectiva diferent de veure'ls

Premis de Recerca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

Visita al Circuit de Catalunya i al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa

Conferència de Lluís Miralles: Acceleradors de partícules i les seves aplicacions

Jornada de portes obertes ESO

Recollida de títols d'ESO i BAT

Sol·licitud d'ajuts per desplaçament

Actes de la festivitat de Sant Tomàs

Butlletí Família i Escola (gener 2019)

Xerrada informativa UNPORTAL

Inscripció de voluntaris als World Sports Game 2019

Jornades de solidaritat amb els presos polítics a l'Institut Dertosa

Canvi de nom de l'AMPA: AFA iDertosa

Torrons elaborats per l'Escola d'Hoteleria Institut Dertosa

Tast de còctels amb maridatge

Presentació de candidatures i participació en les eleccions del Consell Escolar

Encàrrec de panellets pedagògics

Assemblea General Ordinària de l'AMPA curs 2018-19

Vaga d'estudiants

Tornen les elaboracions de cuina

Carnet Bus Estudiants Curs 2018-19

Recollida de claus de les guixetes

Horari inici de curs

Recollida de llibres usats

Recollida ecoBooks i Ajut a les comandes

Informació del Projecte de Reutilització de llibres

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funci√≥ de control de visites √ļniques amb la finalitat de facilitar-li la navegaci√≥ pel lloc web.
Si continua navegant considerem que est√† d'acord amb el seu √ļs. Podr√† revocar el consentiment i obtenir m√©s informaci√≥ consultant la nostra Pol√≠tica de Cookies