Encàrrec de pastisseria pedagògica
01/02/2017
L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 3 de febrer.
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
Encàrrec de pastisseria pedagògica
17/01/2017
L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria per aquests dies de resaca nadalenca i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 20 de gener.
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
Encàrrec de passtisseria nadalenca
13/12/2016
L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria per a les festes nadalenques i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el dia 16 de desembre.
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de sachers de nadal, stollen, polvorons i tortell de reis, de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
L'horari de venda serà en divendres 16, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
Encàrrec de panellets fets per Esclola d'Hostaleria
24/10/2016
L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastissets per Tots sants i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el dia 28 d'octubre.
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
L'horari de venda serà en divendres 28, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
Encàrrec de pastisseria feta per Esclola d'Hostaleria
05/10/2016
Taller de cuina: postres de nadal
11/11/2015
Dimarts dia 24 de novembre a les 19:30

Venen FESTES !!!!!!!!!
Des de l'Escola de Cuina del Institut J. Bau ens proposen fer un taller per aprendre receptes, preparacions i presentacions tant tradicionals com innovadores: Tronc de nadal, Tortell de reis, Postres d'alta cuina i més....
El professor serà Òscar Fernández del C.F.G.M. Cuina del centre.
Dia: Dimarts 24 de novembre a les 19,30
Lloc: Cuina del centre
Aportació: 12 €
Els interessats poden fer reserva de plaça al correu
ampa@iesbau.net, cal tenir en compte que les
places són limitades (màxim 20 persones) i es seguirà l'ordre de rebuda de preinscripció. Es confirmarà l'admissió al curs per e-mail.
Si s'esgoten les places, es programarà un segon taller per al dimarts dia 1 de desembre a les 19,30.
El pagament es realitzarà el mateix dia de curs. Es prega puntualitat i avisar de qualsevol cancelació de reserva de plaça amb antelació.
L'AMPA us desitja bon taller i bon profit!!
Galeria fotogràfica
Taller de cuina: panellets
13/10/2015
Dimarts dia 20 d'octubre a les 19:30

Venen temps de PANELLETS !!!!!!!!!
Des de l'Escola de Cuina del Institut J. Bau ens proposen fer un taller per aprendre receptes, preparacions i presentacions de panellets tant tradicionals com innovadores.
El professor serà Valero Munté Baldirà del C.F.G.M. Cuina del centre.
Dia: Dimarts 20 d'octubre a les 19,30
Lloc: Cuina del centre
Aportació: 12 €
Els interessats poden fer reserva de plaça al correu
ampa@iesbau.net, cal tenir en compte que les places són limitades (màxim 20 persones) i es seguirà l'ordre de rebuda de preinscripció. Es confirmarà l'admissió al curs per e-mail.
El pagament es realitzarà el mateix dia de curs. Es prega puntualitat i avisar de qualsevol cancelació de reserva de plaça amb antelació.
L'AMPA us desitja bon taller i bon profit!!
Servei de pastisseria ofert pel Cicle de Cuina i Gastronomia
23/10/2014
S'elaboren encàrrecs de pastisseria per recollir els divendres
El Cicle de Cuina i Gastronomia ha dissenyat aquest punt de llibre per publicitar el servei de pastisseria que vol oferir a interessats en comprar els dolços elaborats pels alumnes. Una bona oportunitat per gaudir d'una rebosteria d'alt nivell.
Cuina: Servei de Restaurant pedagògic curs 2014-2015
25/09/2014
El Cicle Formatiu de Cuina torna a obrir les portes el proper dimecres 01/10/2014

Benvolguts companys;
Us fem saber que el proper dimecres dia 1 d'octubre obrirem les portes del restaurant pedagògic al centre.
L'horari serà de 13:30 fins les 15h l'arribada, però com sempre us agraïrem que feu efectiva la reserva uns dies abans.
Continuem mantenint els preus, que són 12€ el menú amb aigua, la resta de begudes i cafés aniran a banda.
El servei de divendres començarà una mica més tard, ja us informarem.
Reserves
Per realitzar reserves truqueu al telèfon de l'institut 977.50.13.10 / 977.50.13.11.
Esperem veure-us ben aviat.
Juanjo Roda Martinez
Cap dept. Hoteleria i Turisme INS Joaquin Bau
Av. Estadi 14. 43500, Tortosa
Tast de cerveses artesanes del territori amb maridatge
01/06/2014
Divendres 30 de maig de 2014 a les 19:30 hores

Aquest divendres per la tarda, l'AMPA de l'Institut J. Bau, van organitzar un tast de cerveses artesanes acompanyat d'exquisides picadetes creades per l'Escola de cuina de l'Institut. L'esdeveniment es va fer al pati de l'institut i va comptar amb l'assistència de més de 100 persones, entre mares, pares, professors i amics.
Xavier De la Torre, de l'empresa tortosina Lo Gambusí, ens va fer una explicació de com s'elaboren les cerveses artesanes només amb productes naturals y de les característiques de cadascuna de les cerveses que vam tastar. El dia abans, els mestres cerveses van fer una classe als alumnes del Cicle de cuina i sala, sobre el procés de fabricació i dels diferents tipus de cervesa que es produeixen i que, els majors d’edat, en acabar van fer un tast.
Es van degustar 4 tipus de cerveses artesanes elaborades per dues empreses de les nostres terres. Lo Gambusí, de Tortosa, va presentar les famoses "Cinteta" i "Riu", cerveses torrades, lleugeres i d'amargor baixa, i L'Anjub, de Flix, ens va delectar amb la "Blat Raner", una cervesa de blat molt refrescant i la "Juliett", una cervesa negra per a gustos exigents.
Es van beure uns 50 litres de cervesa i es van repartir més de 1360 racions per fer més agradable la degustació. Tot un èxit.
Galeria fotogràfica