AFA iDertosa

Encàrrec de pastisseria pedagògica


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 3 de febrer.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Encàrrec de pastisseria pedagògica


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria per aquests dies de resaca nadalenca i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 20 de gener.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Encàrrec de passtisseria nadalenca


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria per a les festes nadalenques i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el dia 16 de desembre.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de sachers de nadal, stollen, polvorons i tortell de reis, de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres 16, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Encàrrec de panellets fets per Esclola d'Hostaleria


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastissets per Tots sants i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el dia 28 d'octubre.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres 28, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Encàrrec de pastisseria feta per Esclola d'Hostaleria

 


 
Arxius adjunts
Adobe Acrobat Documentelaboracio-pastisseria.pd (pdf 214 Kb)

Taller de cuina: postres de nadal


Dimarts dia 24 de novembre a les 19:30


Venen FESTES !!!!!!!!!

Des de l'Escola de Cuina del Institut J. Bau ens proposen fer un taller per aprendre receptes, preparacions i presentacions tant tradicionals com innovadores: Tronc de nadal, Tortell de reis, Postres d'alta cuina i més....

El professor serà Òscar Fernández del C.F.G.M. Cuina del centre.

Dia: Dimarts 24 de novembre a les 19,30
Lloc: Cuina del centre
Aportació: 12 €


Els interessats poden fer reserva de plaça al correu ampa@iesbau.net, cal tenir en compte que les places són limitades (màxim 20 persones) i es seguirà l'ordre de rebuda de preinscripció. Es confirmarà l'admissió al curs per e-mail.

Si s'esgoten les places, es programarà un segon taller per al dimarts dia 1 de desembre a les 19,30.

El pagament es realitzarà el mateix dia de curs. Es prega puntualitat i avisar de qualsevol cancelació de reserva de plaça amb antelació.

L'AMPA us desitja bon taller i bon profit!!


 

Galeria fotogràfica

Taller de cuina: panellets


Dimarts dia 20 d'octubre a les 19:30


Venen temps de PANELLETS !!!!!!!!!

Des de l'Escola de Cuina del Institut J. Bau ens proposen fer un taller per aprendre receptes, preparacions i presentacions de panellets tant tradicionals com innovadores.

El professor serà Valero Munté Baldirà del C.F.G.M. Cuina del centre.

Dia: Dimarts 20 d'octubre a les 19,30
Lloc: Cuina del centre
Aportació: 12 €

Els interessats poden fer reserva de plaça al correu ampa@iesbau.net, cal tenir en compte que les places són limitades (màxim 20 persones) i es seguirà l'ordre de rebuda de preinscripció. Es confirmarà l'admissió al curs per e-mail.

El pagament es realitzarà el mateix dia de curs. Es prega puntualitat i avisar de qualsevol cancelació de reserva de plaça amb antelació.

L'AMPA us desitja bon taller i bon profit!!


 

Servei de pastisseria ofert pel Cicle de Cuina i Gastronomia


S'elaboren encàrrecs de pastisseria per recollir els divendres


El Cicle de Cuina i Gastronomia ha dissenyat aquest punt de llibre per publicitar el servei de pastisseria que vol oferir a interessats en comprar els dolços elaborats pels alumnes. Una bona oportunitat per gaudir d'una rebosteria d'alt nivell.



 

Cuina: Servei de Restaurant pedagògic curs 2014-2015

 El Cicle Formatiu de Cuina torna a obrir les portes el proper dimecres 01/10/2014


Benvolguts companys;

Us fem saber que el proper dimecres dia 1 d'octubre obrirem les portes del restaurant pedagògic al centre.

L'horari serà de 13:30 fins les 15h l'arribada, però com sempre us agraïrem que feu efectiva la reserva uns dies abans.

Continuem mantenint els preus, que són 12€ el menú amb aigua, la resta de begudes i cafés aniran a banda.

El servei de divendres començarà una mica més tard, ja us informarem.



Reserves

Per realitzar reserves truqueu al telèfon de l'institut 977.50.13.10 / 977.50.13.11.

Esperem veure-us ben aviat.



Juanjo Roda Martinez
Cap dept. Hoteleria i Turisme INS Joaquin Bau
Av. Estadi 14. 43500, Tortosa

Tast de cerveses artesanes del territori amb maridatge

Divendres 30 de maig de 2014 a les 19:30 hores


Aquest divendres per la tarda, l'AMPA de l'Institut J. Bau, van organitzar un tast de cerveses artesanes acompanyat d'exquisides picadetes creades per l'Escola de cuina de l'Institut. L'esdeveniment es va fer al pati de l'institut i va comptar amb l'assistència de més de 100 persones, entre mares, pares, professors i amics.

Xavier De la Torre, de l'empresa tortosina Lo Gambusí, ens va fer una explicació de com s'elaboren les cerveses artesanes només amb productes naturals y de les característiques de cadascuna de les cerveses que vam tastar. El dia abans, els mestres cerveses van fer una classe als alumnes del Cicle de cuina i sala, sobre el procés de fabricació i dels diferents tipus de cervesa que es produeixen i que, els majors d’edat, en acabar van fer un tast.

Es van degustar 4 tipus de cerveses artesanes elaborades per dues empreses de les nostres terres. Lo Gambusí, de Tortosa, va presentar les famoses "Cinteta" i "Riu", cerveses torrades, lleugeres i d'amargor baixa, i L'Anjub, de Flix, ens va delectar amb la "Blat Raner", una cervesa de blat molt refrescant i la "Juliett", una cervesa negra per a gustos exigents.

Es van beure uns 50 litres de cervesa i es van repartir més de 1360 racions per fer més agradable la degustació. Tot un èxit.




Galeria fotogràfica


11 al 20 de 32
1234
Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Formació salut mental infanto-juvenil per familiars

XERRADA ONLINE: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

PORTES OBERTES ESO

Convocatòria del concurs de la portada de l'anuari 2021/2022

NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS

UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES

Xerrada informativa sobre el web UNPORTAL

Xerrada: EL COS, ADOLESCÈNCIA, FACTORS DE RISC I MITES EN L'ALIMENTACIÓ

Taller Webinar: Acompanyar la sexualitat dels i les adolescents. A càrrec d'Anna Salvia

Curs de torrons i dolços de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA

Acte d'entrega d'orles als alumnes de l'Institut Dertosa 2020-2021

WEBINAR: Gestió de casos COVID-19 als Centres Educatius

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA ANUARI 2020/2021

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

Sopar pedagògic Festa de primavera

Calendari de Portes obertes Cicles i Batxillerat

Ha acabat l'ESO i ara què? Acompanyem els nostres fills i filles a triar futur

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies