AFA iDertosa

Festa de fi de curs i concurs disseny portada anuari

Dates confirmades per a la festa de fi de curs


Benvolgudes famílies

Ja estan confirmades les dates per cel·lebrar la festa de fi de curs que cada any organitza l'AMPA als alumnes que finalitzen l'ESO, Batxillerat i Cuina i sala.

Enguany s'ha modificat el format i horaris, passant a cel·lebrar-se en dies diferents dels que us teniem acostumats, pel que les famílies implicades ja podeu reservar les vostres agendes:


- ESO: diumenge 2 de juliol pel matí, a l'Auditori Felip Pedrell.

- Batxillerat: diumenge 2 de juliol per la tarda, a l'Auditori Felip Pedrell.

- Cuina i sala: dijous 25 de maig, al IES J Bau.



Concurs de disseny de la portada de l'anuari de fi de curs


Us informem que ja estan publicades les bases per dissenyar la portada de l'anuari i que podeu descarregar-vos en el pdf adjunt.

Al concurs pot participar tot l’alumnat de Batxillerat i quart d’ESO del centre a títol individual o per parelles.

Els cartells hauran de ser inèdits i originals i es poden presentar a la secretaria del centre fins el 17 de Abril del 2017.

Us animem a participar.




Jornada de portes obertes preinscripció alumnes d'ESO


Us informem que el proper 9 de març es realitzarà la jornada de portes obertes per alumnat de ESO. Podeu consultar més informació a:

Dia: dijous 9 de març de 2017

17 a 20h: Visita al centre

20h: Xerrada informativa a les famílies












Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentBASES_PORTADA_ANUARI_2017 (pdf 121 Kb)

Jornada portes obertes: Preinscripció ESO

Xerrada informativa a les famílies, dia 9 de març de 2017 a les 20 h







 

Signa el manifest | casa nostra casa vostra

L'Institut Joaquín Bau dona suport a la campanya CASA NOSTRA | CASA VOSTRA


Aquest dimarts 14, la majoria de centres educatius de Catalunya celebren una jornada de sensibilització i denúncia a favor dels refugiats i se solidaritzen amb la campanya “Casa nostra Casa vostra, #volemacollir“.

L'Institut té previst fer diverses activitats per conscienciar l’alumnat de l’ajuda que necessiten els refugiats, per valors humanitaris i de llibertat:

Projecte educatiu conjunt 

Des del centre s'està treballant amb un projecte sobre els refugiats que fan l’alumnat de batxillerat conjuntament amb els instituts d'Alcanyís i de Vinaròs, que presentaran les seves iniciatives i resultats el proper maig amb la voluntat que tingui un gran ressò a tota la comunitat educativa.

Activitats que es preveu dur a terme durant aquesta setmana:

  • Durant la setmana, a les classes d'ètica, es farà lectura del manifest de la campanya. Pensem que això pot originar un debat molt interessant sobre la situació de les persones que busquen refugi o una oportunitat en altres terres, fugint de situacions terribles.
  • S'informarà els alumnes sobre l'existència d'un web on es pot signar el manifest.
  • Al claustre del dimarts 14 de febrer es proposarà que al web del centre es pengi el manifest i l'enllaç perquè, qui vulgui, el pugui signar. Esperem que al claustre també es generi una reflexió sobre el tema, adhesions i propostes per treballar el tema.

Des de l’Ampa donem suport a totes les iniciatives que realitza el centre en aquest sentit i animem a tota la comunitat educativa, alumnes, mares i pares a solidaritzar-se amb la campanya “Casa nostra, Casa vostra” signant el manifest que posa l'organització a disposició de tothom i, si podeu, a participar a la gran manifestació en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants prevista per a aquest dissabte dia 18 de febrer a les 16h, a la plaça Urquinaona de Barcelona.



Enllaços relacionats:

Llegir i signar el manifesthttp://www.casanostracasavostra.cat/signaelmanifest

Web de l'organització de la campanyahttp://www.casanostracasavostra.cat/

Vídeo promocional de la manifestacióhttp://www.vilaweb.cat/noticies/casa-nostra-casa-vostre-convoca-una-manifestacio-a-barcelona-en-favor-de-les-persones-refugiades-i-migrants/
 
 

Convocatòria assemblea general per al dia 1-3-2017

 
 



Us convoquem a l’assemblea general ordinària de l’AMPA de l’Institut Joaquín Bau, per al proper dia 1 de març (dimecres), a les 20 h (primera convocatòria), i a les 20.15 h (segona convocatòria), a la biblioteca del centre .

ORDRE DEL DIA

1.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’assemblea general ordinària de data
17/02/2016.

2.- Memòria de les actuacions realitzades per l’AMPA durant el curs escolar 2015/2016, i
previsió per al curs 2016/2017.

3.- Exposició i aprovació, si s’escau, dels comptes i la memòria del curs 2015/2016.

4.- Exposició i aprovació, si s’escau, del pressupost per al curs 2016/2017.

5.- Renovació de la junta directiva.

6.- Precs i preguntes.


Esperem la vostra assistència.

Junta de l'AMPA



 
Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentConvocatòria assemblea g (pdf 82 Kb)

Encàrrec de pastisseria pedagògica


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el divendres dia 10 de febrer.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de pastisseria de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Vaga d'estudiants el 9 de febrer


Benvolgudes famílies

Els informem que el proper dijous 9 de febrer hi ha convocada una vaga d’estudiants que, una vegada reunit el consell de delegats del centre, el nostre alumnat ha decidit secundar.

Els informem que, d’acord amb les NOFC del nostre institut i amb l’article 24.2 del DECRET 102/2010, de 3 d’agost, d’autonomia dels centres educatius:

1. L’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot fer vaga i, per tant la no assistència a classe serà considerada com a falta.

2. L’alumnat de 3r i 4rt d’ESO necessita de l’autorització de la família per a poder fer vaga. Aquesta autorització ha de ser lliurada al tutor/a abans del dia de la vaga. Sense l’autorització la no assistència a classe serà considerada com a falta.

3. L’alumnat menor d’edat de batxillerat i de cicles formatius ha de justificar la no assistència a classe per haver exercit el dret a vaga.


Atentament

L’equip directiu

Nedada Solidària el dia Mundial Contra el Càncer Infantil

 

A l’atenció de la Sra. Presidenta de l'AMPA de l'Institut Joaquin Bau de Tortosa


L’Institut Joaquin Bau de Tortosa coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer Infantil vol organitzar una activitat per adherir-se i donar-hi suport.
.
El dimecres 15 de febrer volem realitzar una Nedada Solidària a les instal·lacions de les Piscines Municipals de Tortosa.

L’organització de l’activitat anirà a càrrec del Departament d’Educació Física del centre amb la col·laboració de Tortosaesports, i amb el suport de la Lliga Contra el Càncer de Tortosa, l’AMPA del centre, la Delegació d’Esports de la Generalitat de Catalunya i el Club Natació Tortosa.

L’activitat tindrà un horari de 11:00 a 15:00 hores de la tarda.

L’activitat estarà oberta a les escoles i instituts de Tortosa, els centres de primària, alumnes de cicle superior, i l’alumnat dels centres de secundària Instituts. També podran participar, professors/es, pares i altres.

L’activitat consta de dues parts: una primera on els participants rebran informació referent al Dia Mundial Contra el Càncer Infantil de 10 minuts i una segona on podran nedar durant 30 minuts aproximadament. L’objectiu que es busca és sensibilitzar i conscienciar a qui hi participi i donar-li sentit a la pràctica esportiva que realitzaran.

Tot aquell alumne o adult que hi participi pot de forma lliure i voluntària fer una aportació d'1 euro. La recaptació es lliurarà a l’Associació Nens amb Càncer AFANOC Tarragona www.afanoc.org.

El departament d’Educació Física es farà càrrec de l’organització i control de l’activitat.



Horari de les nedades solidàries:

  • 11:00 a 12:30: ESCOLES DE PRIMÀRIA
  • 12:30 a 14:30: INSTITUT DE SECUNDÀRIA
  • 14:30 a 15:00: PARES, FAMILIARS, ALTRES...



Contacteu amb: (Rubén Vives Cortés) rvives6@xtec.cat, 667983592.

És per tot això que us demanem la vostra col·laboració i el vostre suport, si ho teniu a bé, a aquesta iniciativa en allò que creieu convenient. Us animem també a participar-hi i a que en feu difusió si ho creieu adient.


Moltes gràcies.

Joan Serra Benedicto. Director INS Joaquin Bau


CINEFORUM: Cicle de cinema avantguardista

Tots els dimecres a les 16:00 h. Entrada lliure


A partir del mes de gener el departament d'educació visual i plàstica de l'institut Joaquim Bau inicia una activitat relacionada amb el món del cinema. Es tracta d'un cinefòrum de cinema d'avantguarda.

Aquesta activitat pensada per a l'alumnat que cursa els batxillerats artístics al nostre institut, també està oberta a tota la comunitat educativa del nostre centre i a tothom que estigui interessat.

  • Cicle de cinema avantguardista
  • Sala d'actes de l'institut
  • Tots els dimecres a les 16:00 h
  • Entrada lliure



Encàrrec de passtisseria nadalenca


L'Escola de pastisseria de les Terres de l'Ebre de l'Institut Joaqín Bau realitza elaboracions de pastisseria per a les festes nadalenques i es posen a la venda per encàrrec i per recollir el dia 16 de desembre.
 
Si us interessa, podeu fer l'encàrrec de sachers de nadal, stollen, polvorons i tortell de reis, de dilluns a dijous de 16:00 a 20:00 al telèfon 977501310.
 
L'horari de venda serà en divendres 16, de 13:00 a 14:00 a la mateixa Escola, entrada pel carrer dels Codonyers.
 
 


 

Prova d'aptitud personal (PAP) per a l'accés als graus en educació infantil i primària

Informació de les PAU per als graus d'educació infantil i primària




Les proves d’accés a la universitat seran els dies 13, 14 i 15 de juny de 2017 i 5, 6 i 7 de setembre de 2017.


NOVETAT

A partir de l’any 2017 la prova d’aptitud personal (PAP) per accedir als graus d’educació infantil i primària de totes les universitats, públiques i privades, del sistema universitari català, consistirà en 2 exàmens:

  • Competència comunicativa i raonament crític.
  • Competència logicomatemàtica.

Per a la convocatòria ordinària la prova tindrà lloc el 17 de juny de 2017.

Aquesta prova substitueix la PAP que ha estat vigent des del curs 2014-2015.



Podeu trobar més informació i models d’exàmens al web: Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya



71 al 80 de 134
1234567891011121314
Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2022-23

"Eines pràctiques contra l'assetjament escolar"

Talent Jove 22-23. Física i Matemàtiques per a estudiants de Batxillerat

Formació salut mental infanto-juvenil per familiars

XERRADA ONLINE: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

PORTES OBERTES ESO

Convocatòria del concurs de la portada de l'anuari 2021/2022

NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS

UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES

Xerrada informativa sobre el web UNPORTAL

Xerrada: EL COS, ADOLESCÈNCIA, FACTORS DE RISC I MITES EN L'ALIMENTACIÓ

Taller Webinar: Acompanyar la sexualitat dels i les adolescents. A càrrec d'Anna Salvia

Curs de torrons i dolços de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA

Acte d'entrega d'orles als alumnes de l'Institut Dertosa 2020-2021

WEBINAR: Gestió de casos COVID-19 als Centres Educatius

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA ANUARI 2020/2021

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies