AFA iDertosa

Servei de pastisseria ofert pel Cicle de Cuina i Gastronomia


S'elaboren encàrrecs de pastisseria per recollir els divendres


El Cicle de Cuina i Gastronomia ha dissenyat aquest punt de llibre per publicitar el servei de pastisseria que vol oferir a interessats en comprar els dolços elaborats pels alumnes. Una bona oportunitat per gaudir d'una rebosteria d'alt nivell.



 

Convocatòria de vaga els dies 21, 22 i 23 d€octubre


L’Ampa de l’Institut Joaquim Bau, davant la convocatòria de vaga per part dels alumnes per als propers dies 21, 22 i 23 d’octubre , així com de futures convocatòries, CONVIDA a les famílies a una reflexió responsable del que significa el dret de vaga.

Com a tot dret reivindicatiu, hauria de comportar una participació activa (fet que actualment no es produeix) i no sols passiva i perllongada, fins i tot en el temps, amb la finalitat de perjudicar el mínim possible el desenvolupament correcte del curs acadèmic.

Apel·lem, per tant, a la responsabilitat de cada família per a que prengui la decisió que creguin més adient per a l’educació dels nostres fills de forma autònoma, sense que s’imposi un sols criteri.


Tortosa, 20 d’octubre de 2014

Junta Ampa de l'Institut Joaquim Bau

Notificació Vaga 7 i 8 d'octubre


 
Els alumnes de 3r i 4rt d'ESO així com els que cursen batxillerat i el CFGM de cuina i sala s'han afegit a la vaga convocada per als dies 7 i 8 d'octubre.

Aquesta convocatòria de vaga no afecta els alumnes de 1r i 2n d'ESO.

El dilluns 6 d'octubre, s'ha fet arribar a les famílies la notificació de l'esmentada convocatòria de vaga.


Salutacions

L'equip directiu de l'Institut Joaquín Bau de Tortosa



Aquest escrit es va publicar el dissabte, 6 d'octubre de 2014 15:01, al web de l'Institut Joaquín Bau
Veure l'original


Premi d'Actuació Cívica 2014 per a Emigdi Subirats

Reconeixement al nostre company Emigdi Subirats


Al professor Emigdi Subirats i Sebastià, del Departament de llengües estrangeres, li ha estat concedit el premi d'Actuació Cívica 2014 per part de la Fundació Lluís Carulla de Barcelona. El jurat format per quatre personalitats de la vida cultural catalana: Antoni Bassas, Vicent Partal, Damià Pons i Carles Duarte, ha volgut reconèixer la seua llarga trajectòria en la defensa i difusió de la llengua, cultura i la nació catalanes.

Es tracta d'un dels premis culturals de més pes que es donen a Catalunya. Creada l'any 1973, la fundació treballa per promoure la llengua, la cultura i els valors que configuren la societat catalana, amb la voluntat d'enfortir el sentit de pertinença.

Emigdi Subirats és natural de Campredó i imparteix classes d'anglès i alemany al centre des de 2011, anteriorment hi havia estat alumne als anys vuitanta del segle passat. És un escriptor especialitzat en la literatura ebrenca, molt especialment dels períodes de la Renaixença i de la diàspora. És autor de sis biografies, tres llibres d'història, quatre novel·les, a la vegada que ha estat impulsor de la Fira literària Joan Cid i Mulet de Jesús (Baix Ebre), de les Jornades literàries d'Amposta (Montsià) i dels certàmens Mestràlia (fira de lutiers) i Curt-redó (festival documental) al seu poble de naixement. És un membre actiu del teixit associatiu ebrenc en el seu paper de vicepresident d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, president de l'AMPA de l'Escola Port-rodó, membre fundador de l'Associació Cultural Soldevila i membre de la Comissió civíca del patrimoni a les Terres de l'Ebre.

El premi li serà lliurat el proper 17 de novembre en un acte solemne que se celebrarà a l'Ajuntament de Barcelona.



Aquest escrit es va publicar el dissabte, 27 setembre 2014 09:21 al web de l'Institut Joaquín Bau
Veure l'original

Cuina: Servei de Restaurant pedagògic curs 2014-2015

 El Cicle Formatiu de Cuina torna a obrir les portes el proper dimecres 01/10/2014


Benvolguts companys;

Us fem saber que el proper dimecres dia 1 d'octubre obrirem les portes del restaurant pedagògic al centre.

L'horari serà de 13:30 fins les 15h l'arribada, però com sempre us agraïrem que feu efectiva la reserva uns dies abans.

Continuem mantenint els preus, que són 12€ el menú amb aigua, la resta de begudes i cafés aniran a banda.

El servei de divendres començarà una mica més tard, ja us informarem.



Reserves

Per realitzar reserves truqueu al telèfon de l'institut 977.50.13.10 / 977.50.13.11.

Esperem veure-us ben aviat.



Juanjo Roda Martinez
Cap dept. Hoteleria i Turisme INS Joaquin Bau
Av. Estadi 14. 43500, Tortosa

Aplaçament de l'excursió pel Port a la Barcina pel proper dissabte per causa de la pluja

Dissabte 31de maig de 2014, sortida a les 9 del matí des de Roquetes


L'excursió que es tenia que fer el dissabte passat al cim de la Barcina, a causa de les pluges sofertes aquell dia pel matí, s'ha aplaçat al proper dissabte 30 de maig a la mateixa hora.

Esperem que el temps li doni el vist i plau i puguem gaudir d'un dia preciós.

Els que no us vau apuntar, podeu fer-ho ara al mail de l'ampa: ampa@iesbau.net

Vinga, animeu-vos.

 

Esmorzar-trobada d'escriptors per Sant Jordi, amb Manuel Pérez Bonfill

Dimecres 23 dʼabril, Diada de Sant Jordi, a les 9:00 hores al restaurant de l'Institut

Veure la notícia de l'esdeveniment

L'Ampa i l'Institut Joaquíbn Bau es complauen a convidar-vos a la primera edició de l'ESMORZAR-TROBADA D'ESCRIPTORS, que tindrà lloc al restaurant de lʼInstitut Joaquim Bau el divendres 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, a les 9:00 hores.

Durant lʼacte s'inaugurarà a la biblioteca “L'ESPAI DʼAUTORS” vinculats al centre.

En aquesta primera edició el convidat serà el Sr. Manuel Pérez Bonfill, professor i escriptor de les Terres de l'Ebre. 


Esperem la vostra participació.

Es prega confirmació d'assistència al mail: ampa@iesbau.net
 



 
Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentSantJordi-Bau.pdf (pdf 329 Kb)

Recollida de llibres de segona mà per SANT JORDI

Abans de l'11 d'abril de 2014



Per al dia de Sant Jordi la comissió d'escoles verdes proposa fer un mercat solidari de llibres de segona mà.

Fem extensiva aquesta proposta a totes les families de l'Institut Joaquín Bau per a que col·laborin amb la recollida de llibres per a que sigui tot un èxit.

Podeu portar els libres abans de l'11 d'abril al Departament de Ciències.

Moltes gràcies.

Comissió d'escoles verdes.


 

Jornada de portes obertes i preinscripció ESO Curs 2014/15

6 de març de 2014, de 17h a 20h


 



 

111 al 120 de 133
1234567891011121314
Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

Sopar pedagògic Festa de primavera

Calendari de Portes obertes Cicles i Batxillerat

Ha acabat l'ESO i ara què? Acompanyem els nostres fills i filles a triar futur

Les noves ponderacions per al curs 2020-2021

L'escola de cuina participa al FESTAST 2019

Saló de l'Ensenyament, Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona

Concurs d'il·lustració St Jordi 2019

Jornades de portes obertes i informació BAT Internacional

Xerrada: Estereotips de gènere. Des-Construïm una perspectiva diferent de veure'ls

Premis de Recerca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears

Visita al Circuit de Catalunya i al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa

Conferència de Lluís Miralles: Acceleradors de partícules i les seves aplicacions

Jornada de portes obertes ESO

Recollida de títols d'ESO i BAT

Sol·licitud d'ajuts per desplaçament

Actes de la festivitat de Sant Tomàs

Butlletí Família i Escola (gener 2019)

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies