AFA iDertosa

Recollida de claus de les guixetes

 

Dimarts 18 de setembre de 2018, de 17 a 19 hores



Benvolguts familiars d'alumnes.

Aquest dimars 18 de setembre, de 17 a 19 hores, es podran recollir les claus de les guixetes que han estat encomanades per internet.

Qui no l'hagi encomanat, encara pot fer la comanda mitjançant internet (https://iesbau.net/llibres) i recollir les claus aquest dia.

Penseu a portar el comprovant de pagament.

Gràcies per la vostra col·laboració.




Horari inici de curs


Dimecres, 12 de setembre de 2018


 
Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentINICI DE CURS 2018-2019.p (pdf 18 Kb)

Recollida de llibres usats

Recollida de llibres usats els dies 7 i 8 de setembre



Benvolguts i benvolgudes,

En el marc del Pla Educatiu d'Entorn i el Programa socioeducatiu amb infants i joves, de 6 a 16 anys, i les seves famílies (P6-16), hem iniciat la 6ena Campanya de Recollida de Material Escolar. El PEE/P6-16 és un programa que naix amb la finalitat de ser un programa de ciutat on participen per igual entitats i institucions, on es comparteix des de la diagnosi de les necessitats fins el disseny de les accions. Una d'aquestes és la Campanya de Recollida de Material, aquest any és el 6è que organitzem de manera conjunta.

Dins les Festes de la Cinta, en el marc de l’Ofrena de Flors i Fruites, el dia 1, hem fem el primer punt de recollida.
Els dies 7 i 8 de setembre és recollirà material escolar al Mercat Municipal amb la col·laboració amb l’Associació de Venedors del Mercat Central i a les llibreries de Tortosa.
El divendres 7 a la tarda i dissabte 8 tot el dia, es recollirà material al Supermercat Alcampo.

Hi ha diferents maneres que podeu col·laborar, fent difusió, participant com a voluntariat i/o aportant material escolar. Per tant comptem amb vatros per fer una ciutat educadora de la nostra ciutat.

Per qualsevol qüestió, us poseu en contacte amb el telèfon més avall indicat.

Salutacions,



Irene Mercè Segarra i Campos
Espai Obert d'Aprenentatge
Oficina del Pla Local d'Inclusió Social
Ajuntament de Tortosa
677559567



Recollida ecoBooks i Ajut a les comandes

Dia 6 de juliol de 2018, de 10:30 a 14:00 i de 15:00 a 17:30



La recollida ecoBooks i l’Ajut a les comandes en l’aula d’informàtica es farà el dia 6 de juliol de 2018.

  • Horari matí: de 10:30 a 14:00
  • Horari tarda: de 15:00 a 17:30

Adjuntem el calendari de les operatives d'Iddink.






 

Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentCalendari Operatives Iddi (pdf 478 Kb)

Informació del Projecte de Reutilització de llibres

Reunió informativa: 5 de juliol de 2018 a les 20h

 



Aquest curs l’AMPA, conjuntament amb la direcció del centre continuarà oferint el Projecte de Reutilització de llibres de text per a ESO i BAT amb l'empresa IDDINK, que tan bons resultats està donant. Els avantatges que ofereix són l'increment de la responsabilitat i conscienciació en la preservació del medi ambient.

Per als CICLES FORMATIUS, encara que els llibres no entren en el Projecte de Reutilització de llibres, també els oferim la possibilitat de comprar-los per Internet a la mateixa empresa per obtenir un descompte i facilitar tot el procés de compra i el servei de enviament de comandes a domicili.

Podeu consultar els següents links on s'explica tot el procés amb vídeos informatius:


Adjuntem PDFs amb la carta informativa i el com comprar els llibres.

També adjuntem un full on s’informa de com fer la comanda i el seu pagament, tot i que us animem a assistir a la reunió informativa per als que no coneixeu aquest Projecte de Reutilització de llibres:


REUNIÓ INFORMATIVA
DIA: 05/07/2018
HORA: 20h


Cordialment,
L’AMPA i la Direcció de l’Institut Dertosa


Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentCarta families-ESO i BAT. (pdf 794 Kb)
Adobe Acrobat DocumentCom comprar-CICLES.pdf (pdf 391 Kb)
Adobe Acrobat DocumentCom comprar-ESO i BAT.pdf (pdf 930 Kb)
Adobe Acrobat DocumentCarta families-CICLES.PDF (pdf 780 Kb)

Preinscipció Batxillerat i Formació Professional

Benvolgudes famílies

Ja està obert el període de preinscripció d'accés als estudis de Batxillerat i Cicles de Formació Professional. Us facilitem el calendari i el link amb la informació ampliada (clicar a sobre):


Formació Professional Grau Mitjà - Període preinscripció: 14 a 24 de maig

Formació Professional Grau Superior - Període preinscipció: 29 de maig a 7 de juny

Batxillerat - Període de presentació de sol·licituds: 14 a 24 de maig


Aprofitem i us facilitem els links d'alguns materials, editats des de FAPAES, que creiem poden ser interessant per a les famílies i alumnat davant un nou moment de tria d'estudis per als seus fills i filles:

Ves-hi Ves-hi Ves-hi

Enquesta que pregunta a famílies i docents: EDUBAROMETRE

PER L'EDUCACIÓ RESPONC - EDUBARÒMETRE FUNDACIÓ BOFILL - DOCENTS I FAMÍLIES


Benvolgudes famílies.

Us escrivim per animar el teu centre a participar a l’edubaròmetre, una iniciativa de la Fundació Jaume Bofill (www.fbofill.cat), una entitat que promou la recerca i el debat educatiu) en la que col·laborem des de la Societat Catalana de Pedagogia.

L’edubaròmetre és la primera enquesta que pregunta a famílies i docents sobre les seves necessitats, expectatives i visions sobre l’educació dels seus fills i filles, dels seus alumnes, del seu centre i sobre com ha de ser l’educació del país. En el moment actual de canvis en l’educació, cal obrir i ampliar el debat, incorporant la pluralitat i riquesa de visions dels principals actors educatius.

La Societat Catalana de Pedagogia dona suport a la iniciativa, ja que hem valorat l’interès i utilitat de conèixer millor les opinions dels mestres i famílies de la nostra xarxa, en el seu conjunt. Gràcies a un vincle personalitzat que ens ofereix la Fundació Jaume Bofill, podrem disposar del resultats agregats de les persones que responguin.

Et convidem a fer difusió de l’enquesta i a animar a respondre tots els docents i famílies, per les vies que consideris més adients, amb l’enllaç de la Societat Catalana de Pedagogia: http://enquesta.edubarometre.cat/s3/scp.

La Fundació Jaume Bofill es compromet a respectar escrupolosament la confidencialitat de les dades, a mai compartir-les amb tercers i a no identificar en cap cas centres ni persones.

T’agrairem molt sincerament que en facis difusió. Ens permetrà conèixer i debatre millor sobre les prioritats i necessitats educatives del país.

Una salutació cordial,


Carme Rider Serra
Societat Catalana de Pedagogia
Institut d'Estudis Catalans


Campanya Ciberassetjament Zero




Bon dia,

Ens adrecem a vostès, per tal que facin la màxima difusió del següent enllaç web adjunt dedicat a la campanya #CiberassetjamentZero i que ha estat publicat al Twitter de mossos d’esquadra. Aquesta campanya està impulsada per mares i pares i està dirigida a totes les famílies, fruit de la seva preocupació davant d’un fenomen en expansió com és el ciberassetjament.

https://www.assetjamentzero.cat/

Per qualsevol dubte al respecte, resto a la seva disposició.

Moltes gràcies.

Atentament,





Fes-te soci de l'AMPA

Fes-te soci de l'AMPA per només 15 € per curs i família



 
 
 Benvolguda família,

Ja hem encetat el tercer trimestre del curs 2017-2018, des de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’Institut continuem treballant per oferir a les famílies una bona gestió escolar conjuntament en la Direcció del centre.

L’AMPA és un espai que us ofereix a totes les famílies una oportunitat per participar en la vida del centre educatiu i en l’educació que reben els nostres fills. El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa. Des de l’AMPA i exercint diferents responsabilitats -econòmiques, legals, laborals i personals- les famílies podem influir en l’educació de tots els alumnes i en la bona marxa de l’escola.

La vostra ajuda i col·laboració és imprescindible per poder seguir endavant i fer econòmicament sostenible tots els projectes i activitats presents i futures.

Ara ja hem començat a treballar per la Festa de Graduació que serà l’1 de juliol, a l’Auditori Felip Pedrell.

Us recordem la importància de ser socis aportant la quota de 15 € al curs per família. Si encara no sou socis cal fer l’ingrés al núm. de compte de l’AMPA ES16 2100 0219 1402 0019 4713 i enviar un correu electrònic a ampa@iesbau.net per afegir-vos a la nostra base de dades i enviar-vos la documentació que anem publicant de les activitats que fem.

També aprofitem per enviar el nostre agraïment a les famílies que ja formen part de l’Associació.

Per últim, recordar-vos que si voleu formar part de la Junta estarem encantats de rebre-vos

Atentament,


Tortosa, maig de 2018


Pressupostos participatius

Demanem el vostre suport a la proposta 279 dels pressupostos participatius





Benvolgudes famílies

La comunitat educativa del nostre institut ha fet una proposta als Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Tortosa per tal de millorar l’accés en bicicleta al nostre centre des de la via verda.

Us demanem que doneu suport a la nostra proposta, la 279, que podreu trobar a l’apartat de Mobilitat de la relació de propostes.

Poden votar totes aquelles persones que a data 31 de desembre de 2017 tinguin 16 anys o més i estiguin empadronades a Tortosa.

COM PODREU VOTAR?
  • Presencialment, ensenyant el DNI, l’INE, el carnet de conduir o el passaport a les oficines i equipaments municipals del 2 a l’11 de maig.
  • Online, del 28 d’abril fins a les 14h de l’11 de maig al web https://www2.tortosa.cat/pciutadana/index.php




81 al 90 de 307
12345678910111213141516171819 ... 31
Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2022-23

"Eines pràctiques contra l'assetjament escolar"

Talent Jove 22-23. Física i Matemàtiques per a estudiants de Batxillerat

Formació salut mental infanto-juvenil per familiars

XERRADA ONLINE: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

PORTES OBERTES ESO

Convocatòria del concurs de la portada de l'anuari 2021/2022

NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS

UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES

Xerrada informativa sobre el web UNPORTAL

Xerrada: EL COS, ADOLESCÈNCIA, FACTORS DE RISC I MITES EN L'ALIMENTACIÓ

Taller Webinar: Acompanyar la sexualitat dels i les adolescents. A càrrec d'Anna Salvia

Curs de torrons i dolços de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA

Acte d'entrega d'orles als alumnes de l'Institut Dertosa 2020-2021

WEBINAR: Gestió de casos COVID-19 als Centres Educatius

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA ANUARI 2020/2021

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies