AFA iDertosa

Notificació Vaga 7 i 8 d'octubre


 
Els alumnes de 3r i 4rt d'ESO així com els que cursen batxillerat i el CFGM de cuina i sala s'han afegit a la vaga convocada per als dies 7 i 8 d'octubre.

Aquesta convocatòria de vaga no afecta els alumnes de 1r i 2n d'ESO.

El dilluns 6 d'octubre, s'ha fet arribar a les famílies la notificació de l'esmentada convocatòria de vaga.


Salutacions

L'equip directiu de l'Institut Joaquín Bau de Tortosa



Aquest escrit es va publicar el dissabte, 6 d'octubre de 2014 15:01, al web de l'Institut Joaquín Bau
Veure l'original


Premi d'Actuació Cívica 2014 per a Emigdi Subirats

Reconeixement al nostre company Emigdi Subirats


Al professor Emigdi Subirats i Sebastià, del Departament de llengües estrangeres, li ha estat concedit el premi d'Actuació Cívica 2014 per part de la Fundació Lluís Carulla de Barcelona. El jurat format per quatre personalitats de la vida cultural catalana: Antoni Bassas, Vicent Partal, Damià Pons i Carles Duarte, ha volgut reconèixer la seua llarga trajectòria en la defensa i difusió de la llengua, cultura i la nació catalanes.

Es tracta d'un dels premis culturals de més pes que es donen a Catalunya. Creada l'any 1973, la fundació treballa per promoure la llengua, la cultura i els valors que configuren la societat catalana, amb la voluntat d'enfortir el sentit de pertinença.

Emigdi Subirats és natural de Campredó i imparteix classes d'anglès i alemany al centre des de 2011, anteriorment hi havia estat alumne als anys vuitanta del segle passat. És un escriptor especialitzat en la literatura ebrenca, molt especialment dels períodes de la Renaixença i de la diàspora. És autor de sis biografies, tres llibres d'història, quatre novel·les, a la vegada que ha estat impulsor de la Fira literària Joan Cid i Mulet de Jesús (Baix Ebre), de les Jornades literàries d'Amposta (Montsià) i dels certàmens Mestràlia (fira de lutiers) i Curt-redó (festival documental) al seu poble de naixement. És un membre actiu del teixit associatiu ebrenc en el seu paper de vicepresident d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre, president de l'AMPA de l'Escola Port-rodó, membre fundador de l'Associació Cultural Soldevila i membre de la Comissió civíca del patrimoni a les Terres de l'Ebre.

El premi li serà lliurat el proper 17 de novembre en un acte solemne que se celebrarà a l'Ajuntament de Barcelona.



Aquest escrit es va publicar el dissabte, 27 setembre 2014 09:21 al web de l'Institut Joaquín Bau
Veure l'original

Cuina: Servei de Restaurant pedagògic curs 2014-2015

 El Cicle Formatiu de Cuina torna a obrir les portes el proper dimecres 01/10/2014


Benvolguts companys;

Us fem saber que el proper dimecres dia 1 d'octubre obrirem les portes del restaurant pedagògic al centre.

L'horari serà de 13:30 fins les 15h l'arribada, però com sempre us agraïrem que feu efectiva la reserva uns dies abans.

Continuem mantenint els preus, que són 12€ el menú amb aigua, la resta de begudes i cafés aniran a banda.

El servei de divendres començarà una mica més tard, ja us informarem.



Reserves

Per realitzar reserves truqueu al telèfon de l'institut 977.50.13.10 / 977.50.13.11.

Esperem veure-us ben aviat.



Juanjo Roda Martinez
Cap dept. Hoteleria i Turisme INS Joaquin Bau
Av. Estadi 14. 43500, Tortosa

Tast de cerveses artesanes del territori amb maridatge

Divendres 30 de maig de 2014 a les 19:30 hores


Aquest divendres per la tarda, l'AMPA de l'Institut J. Bau, van organitzar un tast de cerveses artesanes acompanyat d'exquisides picadetes creades per l'Escola de cuina de l'Institut. L'esdeveniment es va fer al pati de l'institut i va comptar amb l'assistència de més de 100 persones, entre mares, pares, professors i amics.

Xavier De la Torre, de l'empresa tortosina Lo Gambusí, ens va fer una explicació de com s'elaboren les cerveses artesanes només amb productes naturals y de les característiques de cadascuna de les cerveses que vam tastar. El dia abans, els mestres cerveses van fer una classe als alumnes del Cicle de cuina i sala, sobre el procés de fabricació i dels diferents tipus de cervesa que es produeixen i que, els majors d’edat, en acabar van fer un tast.

Es van degustar 4 tipus de cerveses artesanes elaborades per dues empreses de les nostres terres. Lo Gambusí, de Tortosa, va presentar les famoses "Cinteta" i "Riu", cerveses torrades, lleugeres i d'amargor baixa, i L'Anjub, de Flix, ens va delectar amb la "Blat Raner", una cervesa de blat molt refrescant i la "Juliett", una cervesa negra per a gustos exigents.

Es van beure uns 50 litres de cervesa i es van repartir més de 1360 racions per fer més agradable la degustació. Tot un èxit.




Galeria fotogràfica

Aplaçament de l'excursió pel Port a la Barcina pel proper dissabte per causa de la pluja

Dissabte 31de maig de 2014, sortida a les 9 del matí des de Roquetes


L'excursió que es tenia que fer el dissabte passat al cim de la Barcina, a causa de les pluges sofertes aquell dia pel matí, s'ha aplaçat al proper dissabte 30 de maig a la mateixa hora.

Esperem que el temps li doni el vist i plau i puguem gaudir d'un dia preciós.

Els que no us vau apuntar, podeu fer-ho ara al mail de l'ampa: ampa@iesbau.net

Vinga, animeu-vos.

 

Tast de cerveses artesanes del territori amb maridatge

Divendres 30 de maig de 2014 a les 19:30 hores

Veure la notícia de l'esdeveniment

L'Escola de cuina i l'AMPA de l'Institut J. Bau, organitzen un tast de cerveses artesanes del territori comentat amb maridatge

Es degustaran 4 tipus de cerveses artesanes elaborades a les nostres terres, les quals estaran maridades amb exquisides tapes creades expressament per aquesta ocasió per l'Escola de cuina de l'Institut.

Com que es servirà a l'exterior, la capacitat és il·limitada, però cal inscriure’s per tenir preparat prou menjar per a tothom.

Doneu a conèixer l'esdeveniment entre amics, parents i d'altres que considereu oportú, ja que quants més serem més xalarem.

Veniu a provar-les! Us esperem.

Salut.



  • Dia: Divendres 30 de maig a les 19:30 hores
  • Lloc: Pati del restaurant de l'Escola de cuina de l’Institut J. Bau
  • Preu: 7 euro (a pagar in situ el dia del tast)
  • Inscripcions: ampa@iesbau.net



 
Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentTAST CERVESA.pdf (pdf 44 Kb)

Excursió pel Port: La Barcina

 Dissabte 31 de maig de 2014, sortida a les 9 del matí des de Roquetes





 

L'Institu Joaquín Bau guanyador de la 2a regata escolar

Dissabte 17 de maig a les 9 hores a la base nàutica de Campredó


En la 2a regata escolar organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club de Rem Tortosa han participat 8 centres, resultant guanyador l'Institu Joaquín Bau, seguit del Sagrada Família i en tercer lloc un empat a punts entre Cristofor Despuig i Temple, però s'ha atorgat copa a Cristofor Despuig per número de pòdiums.

El remero Toni Giménez, de 1r, ha arribat en primer lloc.

A destacar el bon ambient i companyerisme, i la gran participació.

Felicitats des de l'Ampa!




Galeria fotogràfica

Esmorzar-trobada d'escriptors i inauguració de l'Espai d'autors

Dimecres 23 dʼabril, Diada de Sant Jordi, a les 9:00 hores al restaurant de l'Institut


L'Ampa i l'Institut Joaquíbn Bau van organitzar la primera edició de l'ESMORZAR-TROBADA D'ESCRIPTORS, al restaurant de l'Institut aplegant un bon nombre d’escriptors de les Terres de l’Ebre. En aquesta edició el convidat va ser el Sr. Manuel Pérez Bonfill, professor i escriptor de les Terres de l'Ebre. 

Seguidament es va inaugurar a la biblioteca “L'ESPAI DʼAUTORS” vinculats al centre. La voluntat d'aquest espai és recopilar les publicacions de persones que han estat professors de l’institut Joaquim Bau o que hi tenen algun tipus de lligam, en un sol espai. En aquesta primera edició, s’han recollit els llibres de qui va ser professor del centre durant 40 anys, Manuel Pérez Bonfill.


  

Galeria fotogràfica

Esmorzar-trobada d'escriptors per Sant Jordi, amb Manuel Pérez Bonfill

Dimecres 23 dʼabril, Diada de Sant Jordi, a les 9:00 hores al restaurant de l'Institut

Veure la notícia de l'esdeveniment

L'Ampa i l'Institut Joaquíbn Bau es complauen a convidar-vos a la primera edició de l'ESMORZAR-TROBADA D'ESCRIPTORS, que tindrà lloc al restaurant de lʼInstitut Joaquim Bau el divendres 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, a les 9:00 hores.

Durant lʼacte s'inaugurarà a la biblioteca “L'ESPAI DʼAUTORS” vinculats al centre.

En aquesta primera edició el convidat serà el Sr. Manuel Pérez Bonfill, professor i escriptor de les Terres de l'Ebre. 


Esperem la vostra participació.

Es prega confirmació d'assistència al mail: ampa@iesbau.net
 



 
Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentSantJordi-Bau.pdf (pdf 329 Kb)

251 al 260 de 304
1 ... 141516171819202122232425262728293031
Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Formació salut mental infanto-juvenil per familiars

XERRADA ONLINE: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

PORTES OBERTES ESO

Convocatòria del concurs de la portada de l'anuari 2021/2022

NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS

UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES

Xerrada informativa sobre el web UNPORTAL

Xerrada: EL COS, ADOLESCÈNCIA, FACTORS DE RISC I MITES EN L'ALIMENTACIÓ

Taller Webinar: Acompanyar la sexualitat dels i les adolescents. A càrrec d'Anna Salvia

Curs de torrons i dolços de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA

Acte d'entrega d'orles als alumnes de l'Institut Dertosa 2020-2021

WEBINAR: Gestió de casos COVID-19 als Centres Educatius

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA ANUARI 2020/2021

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

Sopar pedagògic Festa de primavera

Calendari de Portes obertes Cicles i Batxillerat

Ha acabat l'ESO i ara què? Acompanyem els nostres fills i filles a triar futur

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies