AFA iDertosa

Calendari escolar curs 2020-2021

Calendari escolar publicat pel departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya


· 14 de setembre de 2020: inici de les classes al segon cicle de l'educació infantil, l'educació primària, l'educació secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny, el curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà, el curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior i en la resta dels ensenyaments de règim especial, llevat de les escoles oficials d'idiomes.

· 21 de setembre de 2020: inici de les classes als cicles formatius de grau superior de formació professional inicial i d'arts plàstiques i disseny.

· No més tard del 21 de setembre de 2020: inici de les classes als ensenyaments de centres i aules de formació d'adults.

· No més tard del 28 de setembre de 2020: inici de les classes als ensenyaments de les escoles oficials d'idiomes.

· Del 22 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021: vacances de Nadal.

· Del 27 de març al 5 d'abril de 2021: vacances de Setmana Santa.

· 22 de juny de 2021: acaben les classes a tots els centres, llevat de les dels ensenyaments de règim especial i les de la formació professional, que ho faran d'acord amb la seva programació acadèmica.

Les proves extraordinàries de l'educació secundària obligatòria es faran del 17 al 22 de juny de 2021. Les proves extraordinàries del 1r curs de batxillerat, dels cicles formatius d'ensenyaments esportius i d'arts plàstiques i disseny i, quan escaigui, dels cursos de formació específics d'accés als cicles formatius es faran del 2 al 6 de setembre de 2021. Per als cicles formatius de formació professional i el 2n curs de batxillerat les proves extraordinàries es faran el mes de juny, després de les proves ordinàries.


Més informacióhttp://ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educatius/centres/calendari-escolar/curs-2020-2021/



Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

 



 

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Dilluns 29 de juny de 2020 a les 19:30 a la sala d'actes de l'institut



Avui s'han lliurat els primers premis Paco Sorolla de treballs de recerca, que recorden qui va ser professor a l'institut Dertosa i una persona molt activa a la societat de Tortosa.

En aquesta primera edició hi ha hagut una gran participació dels instituts del nostre territori, la qual cosa és una gran notícia per tal de consolidar aquests premis com a exemple d'excel·lència en la recerca dels joves de les Terres de l'Ebre i com la millor manera de recordar el nostre company Paco.

S'han presentat 23 treballs de recerca de diferents centres educatius del Baix Ebre i les guanyadores han sigut les estudiants Ona Esquerré de l'Institut Ramon Berenguer IV d'Amposta i Laura Chavarria de l'Institut Dertosa.

Enhorabona!





Galeria fotogràfica

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

 

Benvolgudes famílies,

Us enviem la informació per fer el retorn i compra de llibres i llicències digitals.

Retorn Ecobooks
  • El retorn es farà per missatgeria.
  • S’han de portar els Ecobooks dins d’una capsa a Correos en el dia i hora que us hauran indicat per correu electrònic.
  • Teniu tota la informació al document adjunt.

Compra d’Ecobooks i llicències digitals
Atentament,

L’equip directiu


Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentInformació_Iddink.pdf (pdf 398 Kb)

COMUNICAT: Festa de Graduació



Benvolgudes famílies,

Abans que tot desitgem que estigueu tots bé.

S’apropa el final d’aquest curs tant diferent per la situació tant extraordinària que ha ocasionat la maleïda pandèmia, que ens ha fet modificar, gairebé tots els aspectes de la nostra vida diària.

No és gens diferent la situació respecte a les activitats programades per part de l’AFA de l’Institut Dertosa, i en concret, respecte de la Festa que organitzem per al nostres fills i filles que acaben cicle, els alumnes de 4rt ESO, els alumnes de Batxillerat i els de cicle de Sala i Cuina. Com molts de vosaltres sabeu, ja des de fa anys, fem l’entrega d’orles i un seguit d’actes a l’Auditori de Tortosa, amb presència de familiars, professors i autoritats, que enguany malauradament no podrà ser.

Per part de l’AFA ens resistim a no fer cap tipus de celebració per al nostres fills i filles que acaben cicle, raó per la qual, donada la incertesa del moment, hem posposat, almenys per alguns dies, la decisió definitiva. Hi ha diferents opcions, des de no fer res, fins a intentar fer alguna mena d’acte a l’aire lliure al pati del propi Institut, amb menys persones i amb un format mes reduït, tot sabent i ser conscients que això implicaria un grau de compromís per part de tots, tan pel que fa a nombre de participants, com també i especialment, en quan a mesures de seguretat a adoptar. En qualsevol cas, des de l’AFA estem oberts a qualsevol suggeriment que ens pugueu fer arribar en aquest sentit, per tal de cercar la millor de les solucions que sigui compatible amb la situació legal de cada moment.

Cuideu-vos molt i salut.

La Junta de l’AFA


Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

 

Més informació al Canal Universitats
 

 

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021




S'ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ EDU/977/2020, de 8 de maig, per la qual s'actualitza el procediment i es modifica la Resolució EDU/576/2020, de 28 de febrer, per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2020-2021, la qual us adjuntem.

També teniu tota la informació a l'enllaç del Departament d'Educació: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/




Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentResolució EDU 977.2020 p (pdf 52 Kb)

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2


Des del Servei Català de la Salut ens han fet arribar una sèrie de materials informatius sobre el coronavirus SARS-CoV-2 que trobareu en aquest enllaç: materials divulgatius coronavirus.

Creiem que pot ser de gran utilitat per a la vostra comunitat educativa, tant per l'alumnat com per a les famílies

Us demanem que dintre dels vostres mitjans de comunicació pugueu difondre les informacions que des de la Generalitat de Catalunya han elaborat per informar a la ciutadania.

Consulta els vídeos informatius publicats per salutgeneralitat


Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

 
El nou premi Paco Sorolla de treballs de recerca ja és una realitat.

La proposta sortida de l’Institut Dertosa, on Sorolla va exercir de mestre, pretén honrar la seua figura, pel que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Tortosa i el Mercat Municipal, on també va estar vinculat molts anys.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és la concessió de dos premis en dues modalitats: humanística-social-artística i científica-tecnològica.

Podran participar-hi els alumnes que estiguin cursant el segon curs de batxillerat, durant el curs acadèmic 2019-2020 en els centres educatius de les Terres de l'Ebre i que hagin realitzat un treball de recerca. Es podran presentar, màxim, dos treballs, de cada modalitat, per centre.

També es durà a terme un concurs de cartells per presentar i publicitar els Premis de Recerca Paco Sorolla, on podran prende part els alumnes que estiguin cursant el batxillerat durant el curs acadèmic 2019-2020, en qualsevol centre educatiu de les Terres de l'Ebre.

Podeu descarregar-vos les bases al peu d'aquesta notícia.





Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentBASES PREMIS DE RECERCA P (pdf 217 Kb)

Taller de cuina: Plats amb carxofa

Dilluns 9 de març de 2020, a les 16:30



El proper dilluns 9 de març, l'Escola de Cuina de l'institut Dertosa i l'AFA iDertosa, organitzen un taller de cuina per ensenyar a elaborar diferents plats, amb tècniques diferents, on el producte principal serà la carxofa.

Dia: 9 de març
Horari: de 16:30 a 19:30
Capacitat: taller limitat a 12 persones

Preu: 20 € (18 € socis AFA)
Inscripcions: cicles@insdertosa.cat
Telèfon: 977501310
Data límit d'inscripcions: 04/03/2020




Arxius adjunts
Adobe Acrobat Documentcartell_taller_cartxofa.p (pdf 441 Kb)

21 al 30 de 307
12345678910111213141516171819 ... 31
Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2022-23

"Eines pràctiques contra l'assetjament escolar"

Talent Jove 22-23. Física i Matemàtiques per a estudiants de Batxillerat

Formació salut mental infanto-juvenil per familiars

XERRADA ONLINE: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

PORTES OBERTES ESO

Convocatòria del concurs de la portada de l'anuari 2021/2022

NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS

UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES

Xerrada informativa sobre el web UNPORTAL

Xerrada: EL COS, ADOLESCÈNCIA, FACTORS DE RISC I MITES EN L'ALIMENTACIÓ

Taller Webinar: Acompanyar la sexualitat dels i les adolescents. A càrrec d'Anna Salvia

Curs de torrons i dolços de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA

Acte d'entrega d'orles als alumnes de l'Institut Dertosa 2020-2021

WEBINAR: Gestió de casos COVID-19 als Centres Educatius

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA ANUARI 2020/2021

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies